Fysiotherapie bewegingsoefening Fysio Beter Bewegen

Fysiotherapie

Fysio Beter Bewegen geeft fysiotherapie in Amsterdam zoals u dat nodig heeft. Door de nieuwste en beste behandelmethoden en technieken te gebruiken geeft de fysiotherapeut (fysio) u de behandeling die uw klacht nodig heeft om te herstellen. Het maakt niet uit om welke klachten het gaat, wij helpen u graag!

 

Fysiotherapie
De fysiotherapeuten van Fysio Beter Bewegen (FBB) proberen u zo snel mogelijk van u klachten af te helpen. Of het nu gaat om klachten aan de voet, enkel, knie, bovenbeen, heup, rug, schouder, arm, nek…..  Na een gedegen onderzoek zullen wij met u doornemen waar u klachten vandaan komen, wat u er aan kan doen, wat u en de therapeut er en samen aan kunnen doen en wat er mogelijk gedaan moet worden in de toekomst ter preventie.

Acute probleem
Als er plots een probleem of klacht ontstaat kan de fysio van FBB u op korte termijn helpen. Doordat wij met veel therapeuten op meerdere locaties werken kunnen wij u snel zien voor een behandeling. Hoe sneller u weet wat u heeft en mankeert, des te betere en sneller het herstel zal zijn.
 
Preventief
Klachten ontstaan niet altijd zomaar, maar hebben een aanlooptijd waarbij de balans uiteindelijk verstoord raakt. Daarom is het belangrijk om niet alleen te kijken naar de klacht, maar ook  wat er daarvoor aan vooraf is ging en waarom de balans verstoord raakte. Of het nu gaat om een verkeerde houding op werk, tijdens sport, in bed of op de bank, al deze zaken kunnen een oorzaak zijn van uw klachten. Daarom is het van belang al deze zaken te bespreken en door te lopen. Indien nodig moeten deze zaken veranderd en aangepakt worden om een herhaling te voorkomen. Want: voorkomen is beter dan genezen.

Nog Beter Bewegen
De fysio van FBB kunt u niet alleen raadplegen als u een klacht heeft. Ook als u geen klachten heeft maar vragen over bepaalde zaken als prestaties verbeteren bij hardlopen, roeien, tennissen en vele andere sporten bent u bij ons aan het goede adres. Onze sport georiënteerde therapeuten kunnen u verder helpen!