Beweegprogramma's fysiotherapie Fysio Beter Bewegen

Beweegprogramma’s

Achtergrond

Al een aantal jaar kunt u bij Fysio Beter Bewegen terecht voor het volgen van beweegprogramma’s, speciaal ontwikkeld voor AGIS en Achmea verzekerden. Het doel van deze programma’s is het bevorderen van de lichamelijke activiteit als u één van de volgende aandoeningen heeft: Diabetes Mellitus type 2, reumatische klachten, overgewicht, COPD en hartklachten.

De beweegprogramma's worden vergoed als u voldoende aanvullend verzekerd bent. Bent u niet of niet voldoende aanvullend verzekerd, dan kunt u tegen een beperkt tarief begeleid bij ons trainen.

Behandeling

Beweegprogramma’s zijn specifiek afgestemd op de aandoening. Hierbij zijn uw persoonlijke doelen bepalend voor de inhoud van een programma. De duur van een programma is drie maanden, de frequentie twee keer per week. Tijdens deze trainingsperiode krijgt u professionele begeleiding van ervaren fysiotherapeuten (Henk den Hoedt).

Wat kan het doen voor/bij u

Gecontroleerd en verantwoord bewegen kan de klachten positief beïnvloeden en zo uw gezondheid en kwaliteit van leven verbeteren. U kunt hierbij denken aan een beter uithoudingsvermogen, een lagere bloeddruk, een hogere pijngrens en niet te vergeten een verantwoorde manier van afvallen.