Fysio Beter Bewegen locatie Watergraafsmeer- Betondorp

Fysiotherapie in Amsterdam Oost Watergraafsmeer

In 1981 werd aan de Veeteeltstraat 20 de eerste fysiotherapiepraktijk van Betondorp (Watergraafsmeer) gestart. Er zijn meerdere behandelruimtes en een oefenzaal.

In januari 2004 besloten de 2 fysiotherapiepraktijken in West (Overtoom en Riekerhof) en de Veeteeltstraat in Amsterdam Watergraafsmeer zich met elkaar te verenigen vanuit de gedachte “samen sterk” in een nieuw samenwerkingsverband met een nieuwe gezamenlijke naam: Fysio Beter Bewegen. De praktijk biedt hier fysiotherapie aan in Amsterdam Watergraafsmeer en verschillende andere diensten.

U kunt er nu terecht voor:

 

Wij kunnen u op deze locatie voor de meest uiteenlopende klachten behandelen, zoals rug-, schouder- en nekklachten. In onze kleine trainingszaal kunnen wij met u gerichte oefeningen doen voor uw herstel. Ook zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden en behandelen van ouderen, zo nodig bij u thuis. 

Werkplekonderzoek: Werk u vanuit huis en heeft u klachten die mogelijk verband houden met uw werkplek en werkomstandigheden?  Dan is een onderzoek en advies op die werkplek mogelijk door onze bedrijfsfysiotherapeut: Marian de Kam.