Beleid vanwege Corona virus

Beste Patienten,

Graag willen wij u informeren over ons beleid vanwege het Corona virus.

Het Team van Fysio Beter Bewegen heeft besloten om zeer beperkt open te blijven. Wij houden ons daarbij strikt aan alle RIVM en Overheids veiligheids en hygienevoorwaarden.

Als fysieke behandeling echt noodzakelijk is, kan behandeling op de praktijk plaatsvinden, mits u hiervoor een verwijzing heeft van uw (huis)arts of specialist. Als alternatief kunnen we met een inbelverbinding contact met u leggen.

Bij zo'n online/telefonisch consult bespreekt de therapeut uw voortgang en stuurt de nodige oefeningen via e-mail of video inbelverbinding naar u op. Uiteraard kunt u ook online persoonlijke en op maat fysiotherapie van ons verwachten. De afspraak wordt als algemene fysiotherapie gedeclareerd.

In uw praktijk wordt extra aandacht besteed aan hygiëne volgens de richtlijnen van het RIVM. Dat betekent dat wij nog alerter zijn op het reinigen van onze praktijk, deurknoppen, toilet, oefenapparatuur, toetsenborden van onze computers, telefoons, onze handen ect., met de daarvoor aanbevolen reinigingsmiddelen:

  • Was de handen voor en na contact met desinfecterende zeep of gel;
  • Gebruik papieren doekjes;
  • Schud tijdelijk geen handen om eventuele verspreiding te voorkomen, wij verwelkomen u uiteraard nog steeds met een glimlach;
  • Raak zo min mogelijk uw eigen gezicht aan, met name de ogen, neus en mond.
  • Voor iedereen het dringende verzoek om uw uw eigen schone handdoek en badlaken mee te nemen.

U kunt ons altijd bellen of mailen voor overleg. Als u ons niet direct aan de telefoon kan krijgen spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in zodat wij u kunnen terugbellen.

Hopelijk heeft u begrip voor de ontstane situatie.

Wij wensen u allemaal heel veel sterkte voor de komende periode

Het Team van Fysio Beter Bewegen

Overtoom. 020 6184658, Lokatie Veeteeltstraat 020 6656688, Lokatie Riekerhof 020 6698159

E-mail: fbb@fysiobeterbewegen.nl