Mindfulness Training Amsterdam

De Mindfulness training start weer in april 2018!

Zit het hoofd vol? Nooit klaar met het werk? Is de combinatie werk en gezin stressvol? Ervaart u te veel druk? Moeite met concentreren? Ergert u zich snel? Slecht slapen? Sombere gevoelens? Zoekt u innerlijke rust? Wilt u leren mediteren? Benieuwd naar wat Mindfulness training voor u kan betekenen?

Kom dan naar de 8-weekse MINDFULNESS TRAINING van Fysio Beter Bewegen:

De Mindfulness training start opnieuw in april 2018

De trainingen zullen plaatsvinden op donderdagavond van 19:00-21:30 uur

U krijgt toegang tot de website van de training, welke het volgende bevat:

  • De teksten van de 8 lessen
  • Per les een vrijblijvende quiz over de gelezen tekst
  • Mp3 opname van de meditaties
  • Uitgeschreven bewegingsoefeningenhuiswerk en weekoverzicht
  • De inschrijving vindt plaats na een telefonisch gesprek en na aanbetaling is uw plek gereserveerd.

Wat houdt Mindfulness in?

We zijn vaak met ons verstand bezig. We piekeren over dagelijkse dingen, over de toekomst of over het verleden. Mindful zijn gaat over het observeren van alles wat je ervaart. En dat zonder zoveel mogelijk te oordelen. Met Mindfulness leer je beter de realiteit toe te laten, ook als je gedachten die op dat moment niet leuk vinden. Train je geest om aanwezig te zijn in het hier en nu. Dit geeft rust en helderheid, van waaruit je gezonde beslissingen kunt nemen en keuzes kunt maken in het dagelijks leven.
Mindfulness kan ook bijdragen tot het verbeteren van de bewegingskwaliteiten.Het helpt stress gerelateerde klachten en chronische pijn te verminderen en/of hier beter mee te leren omgaan. De inhoud van de training neemt het beproefde format van de Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR) volgens Jon Kabat-Zinn en de Mindfulness Based Cognitive Therapy (MBCT) als uitgangspunt. De inhoud van deze trainingen is internationaal onderzocht en werkzaam gebleken. Ter aanvulling op de training zijn er per les ook een aan aantal houdings- en bewegingsoefeningen toegevoegd. De psychosomatisch fysiotherapeut kan afhankelijk van de wens van de groep hier een keuze uit maken.
Voor meer informatie en opgave stuur een mailtje naar fbb@fysiobeterbewegen.nl of bel 020-6184658

Jeannette van Leeuwen, psychosomatisch en mindful fysiotherapeute